Tilat

Instagram profiilissamme ”Tilat” kansiossa on videoita Sovintolan tiloista.

Juhlasali

Yhtenäiseen saliin mahtuu noin 170 juhlijaa ja ravintolaan noin 20 henkilöä. Sovintolan muunneltavat tilat sopivat siis niin pienien kuin isojen juhlien näyttämöksi. Juhlasali muuntuu helposti toiveidenne teeman mukaiseksi, koristelu vain seinissä oleviin koukkuihin. Salissa on pieni huone, jota käytetään lasten leikkihuoneena. Saliin avautuu taiteovien takaa korotettu esiintymislava, mikä toimii myös takkahuoneena. Salissa on äänentoistolaitteet, videotykki ja myös karaokelaitteet ovat käytettävissä.

sovintolasali

 

Keittiö

Keittiön varustus: kippikattila (60l), 2 kiertoilmauunia, iso kylmiö, astianpesukone, perunankuorimakone, runsaasti ruoanlaitto- ja tarjoiluastioita ja kahvi- ja ruokakalusto sekä shampanja- ja viinilasit 200 hengelle. Täysin uudistettu keittiö valmistui 2016 loppuvuonna.

 

Majoitus

Sovintolan lisäosasta löytyy WC, sauna, pesu- ja pukuhuoneet sekä naisille että miehille, ja lisäksi kokoontumistila reilulle 10 hengelle, missä myös keittiövarustus ja takka.
Yläkerrasta löytyy yhtenäistä majoitustilaa sänkypaikoin 8 hengelle, vuodesohva ja lisäksi vielä reilusti patjoja, sekä peitot ja tyynyt, majoittuja tuo omat liinavaatteet. Tilasta löytyy useita sermejä, joilla voi halutessaan luoda sänkyryhmille oman rauhan.