Juhlatilan valinta – Sovintolan edut

Juhlia suunnitellessa yksi tärkeimmistä asioista on juhlatila ja kaikki siihen liittyvät asiat. Huomioon kannattaa ottaa muun muassa sijainti, pysäköinti, tilavuus, pohjapiirros, varustelu, tunnelma, hinta ja saatavuus.

”Ihana tila, jossa kaikki sujui mainiosti. Mielestäni varustustaso on hintaan nähden ihan mielettömän hyvä. Kiva nähdä miten tila on vuosien varrella saanut myös vähän nuorennusleikkausta” – näin Sovintolaa kuvailtiin 2019 kesällä toteutetussa palautekyselyssä.

Miksi valita Sovintola juhlatilaksi?

Sovintola on klassinen juhlatila, jossa yhden katon alla on juhlatila, keittiötilat, astiat ja liinat. Sovintolasta löytyy myös vieraille mahdollisimman vaivattomat palvelut kuten hyvät liikenneyhteydet, riittävät pysäköinti- ja saniteettitilat ja yöpymismahdollisuus. Sovintolassa voi järjestää juhlia läpi vuoden.

Emme aseta minimi-/maksimimäärä juhlijoiden suhteen, tilat ovat optimaaliset maksimissaan 170 juhlijalle. Mitä isommat juhlasi ovat, sitä todennäköisemmin paras vaihtoehto on Sovintolan kaltainen perinteinen juhlatila, johon saa tuoda omat tarjoilut. Oman pitopalvelun ja erityisesti omien juomien tuominen juhlatilaan tulee yleensä edullisemmaksi ja menusta tulee juuri teidän näköinen.

Juhlissa yhdessäolo on kaikkein tärkeintä ja tilan tarkoitus on luoda mahdollisimman helpot ja kauniit puitteet ihmisten kohtaamiselle. Paras juhlatila on tila, joka palvelee vieraita ja kertoo juhlien järjestäjän haluaman tarinan. Sovintola on erinomainen valinta juhlatilaksenne!

2019 kesäkauden vuokralaisille toteutetun palautekyselyn tuloksia

Kysyimme vuokraajiltamme mitkä asiat vaikuttivat Sovintolan valitsemisessa juhlatilaksi, 100 % kertoi sijainnin ja tilojen vaikuttaneen, 88 % mahdollisuuden tuoda omat tarjoilut sekä vuokra-ajan to-su, 63 % hinnan ja 50 % kertoi saatavuuden vaikuttaneen. Kaikki Sovintolan vuokralaiset olivat tyytyväisiä juhla- ja keittiötiloihin. Avoimeen palautteeseen saimme vastaukseksi muun muassa ”Varustetaso on todella hyvä, paremmin varusteltua juhlataloa saa etsiä” sekä ” Ihana tila, jossa kaikki sujui mainiosti. Mielestäni varustustaso on hintaan nähden ihan mielettömän hyvä. Kiva nähdä miten tila on vuosien varrella saanut myös vähän nuorennusleikkausta”. Annetun palautteen pohjalta on tehty myös kehitystoimia; viinilasit uusittiin, miesten vessaan lisättiin hylly ja vaatekoukkuja sekä tuotimme taloon ja vuokrausprosessiin liittyviä ohjeita.