Häät Sovintolassa – infopaketti

Olittepa sitten jo varanneet Sovintolan tärkeän päivänne juhlatilaksi, tai yhä määrittämässä häillenne sopivaa tilaa – alta löydät hyödyllistä infoa juhlaanne ja taloon liittyen. Sovintolassa häät ovat mieleenpainuva tilaisuus niin hääparille kuin vieraille.

Sovintola on lyhyen ajomatkan päässä Peräseinäjoen ja Törnävän kirkoista sekä Lakeuden Rististä. Sovintolaan on helppo löytää, ei siis huolta, että vieraanne eksyvät tai että joutuisitte askarrella paljon opastekylttejä. Sovintolalla on iso oma pihapiiri maalaispeltomaisemassa. Parkkitilaa löytyy riittävästi isollekin juhlaseurueelle, lipputangossa liehuva Suomen lippu toivottaa vieraat tervetulleeksi. Pihapiirissä on katettu keinu sekä hirsilato, joiden suojassa viihtyy niin paahtavassa auringossa kuin sateessa. Eteinen on tilava, jossa on hyvä vaatesäilytys. Sovintola sopii myös liikuntarajoitteiselle.

Sovintola on kokonaisuutena erittäin siisti ja ”neutraali” talo, joka ei halutessanne vaadi paljoa koristeluja. Sovintolasta löytyy erilaisia tuikkukippoja ja maljakoita. Läpitalon kulkevana sävynä on vaalean vihreä, yhdessä valkoisen kanssa. Talossa on paljon isoja ikkunoita ja hyvä valaistus. Sovintolaan saatte tuoda omat juomat ja valita haluamanne pitopalvelun. Buffet-pöytä katetaan ravintolan puolelle, jossa on tilavat tilat pöydän ympärillä ja vieraiden on miellyttävä liikkua ja ruokailu on sujuvaa. Uudistetuissa WC-tiloissa on useampi WC-koppi, eli ruuhkia ei synny ja peilaamaan mahtuu useampikin. Morsian mahtuu isolla mekollaan hyvin uuteen invavessaan.

Iso yhtenäinen juhlasali takaa sen, että pöytien oikealla sijoittamisella jokaisella vieraalla on esteetön näkymä niin morsiuspariin, esiintymislavalle kuin valkokankaalle. Tuolit ovat itsessään neutraalit, istuin osa vihertävä, mutta saatavilla on myös valkoiset tuolihuput. Lastenhuone on juhlasalin yhteydessä, joten aikuisten on mukava rentoutua paikallaan ja lapset ovat silti lähellä. Talosta löytyy perustekniikka, mikrofonit, karaokelaitteet ja DVD-soitin, ohjelmanumeroissa voitte myös yhdistää kannettavantietokoneenne näkymään videotykistä, musiikkia voi toistaa Bluetooth yhteyden kautta suoraan mobiililaitteestasi. Bändille/esiintyjälle on korotettu esiintymislava. Normaalisti tanssitilaa jää hyvin, mutta isoissa juhlissa on mahdollista, että muutama pöytä tulee siirtää tai purkaa. Kaukaa tuleville vieraille, tai aamuun asti juhliville, voitte tarjota majoitusmahdollisuutta. Talosta löytyy kahdet saunatilat majoittujille.

Vastauksia yleisiin kysymyksiin:
Mitä tilavuokraan kuuluu?
– Tilavuokraan kuuluu koko talon käyttö, sisältäen astiat, kalusteet, elektroniikan yms. ja v.2020 lähtien myös käsi- ja wc-paperit. Tilavuokran lisäksi maksettavaksi tulee pöytäliinojen pesulalasku sekä mahdolliset majoittujat tai asuntoautot.
Montako juhlijaa taloon mahtuu?
– Emme aseta minimi-/maksimimäärä juhlijoiden suhteen, tilat ovat optimaaliset maksimissaan 170 juhlijalle.
Montako henkilöä voidaan majoittaa?
– Sovintolasta löytyy yhtenäistä majoitustilaa sänkypaikoin 8 hengelle, vuodesohva ja lisäksi vielä reilusti patjoja, sekä peitot ja tyynyt, majoittuja tuo omat liinavaatteet.
Milloin paikan saa käyttöön?
– Sovintolan saa käyttöön torstaina klo 16, eli koristelemaan pääsette hyvissä ajoin ennen juhlia. Talon luovutus on sunnuntai klo 16. Kyseisen aikavälin talo on varattu kokonaan vain teidän käyttöönne.
Kuinka pitkään saa juhlia?
– Sovintolassa saatte juhlia halutessanne aamun pikkutunneille saakka, antaen toki rauhan lähitaloille.
Kuka hoitaa siivouksen?
– Halutessanne voitte siivota talon itse, tai päästä helpommalla ja jättää Sovintolan siivouksen meidän hoidettavaksi, jolloin laskutamme 120 €.

Tutustuthan tarkemmin verkkosivuihimme, täältä löydät tarkempaa tietoa niin tiloista kuin varustuksesta, lisäksi voitte jo suunnitella pohjapiirrokseen mahdollista istumajärjestystä. Vastaamme toki mielellämme kysymyksiinne ja esittelemme tilan teille tarkemmin paikan päällä.