2021 vuoden kesäviikot täynnä – varatkaa teidän kevät- tai syyshäät nyt, 2022 varauskalenteri on myös auki

Alkuvuonna 2020 huomioimme iloksemme, että 2020 ja 2021 kesäviikonloppuja varattiin ennätysvauhdilla. Loppukeväästä 2020 poikkeuksellinen vuosi sai hääpareja siirtämään varauksiaan seuraavalle kesälle ja näin 2021 kesä -ja elokuu ovat kaikki jo täyteen varattuja, touko- ja syyskuulle on niillekin jo yhdet varaukset.

Sovintolassa voi pitää perhejuhlia vuoden jokaisena kuukautena. 2021 kesäsesongin ulkopuolella on vielä monta vapaata viikkoa. Esimerkiksi syyskuussa olisi mainio ajankohta viettää syyshäitä tai muita perhejuhlia, päivällä nautitaan vielä lämmittävästä syysauringosta ja illan hämärtyessä tunnelma on ainutlaatuinen.

Muistathan, että viettäessä häitä kesäsesongin ulkopuolella on mm. kampaajan, kirkon ja pitopalvelun varaaminen helpompaa, vieraiden kalentereissa on hyvin tilaa teidän juhlille, ja lisäksi kylmänä vuodenaikana on ihana karata häämatkalle etelään suoraan juhlien jälkeen. Lue lisää perusteita talvihäille artikkelistamme täältä.

Mikäli kuitenkin kesähäät ovat teidän valintanne, huomioittehan että 2022 varauskalenteri on jo auki! Uskomme, että poikkeusvuoden aiheuttama ”ruuhka” vaikuttaa vielä kyseisellekin vuodelle. Suosituimmat viikonloput täyttyvät vauhdilla – varatkaa omanne nyt!

Kuvat häistä loppukesältä 2020 @hetakorkonen.photography